Norite vieną gražiausių savo gyvenimo švenčių surengti ypatingoje vietoje? Kviečiame pasirinkti mūsų viešbutį ir mes suteiksime visas reikalingas paslaugas, kad Jūsų vestuvės būtų pati gražiausia, sklandžiusia ir įsimintiniausia šventė. Sukursime Jūsų vestuvių pokylį pagal individualius poreikius.
Meniu pasirinkimas labai įvairus. Žemiau matote pavyzdinį vestuvių meniu.
Vakaro meniu:
- Anties krūtinėlė su vaisiais ir vyšnių padažu
- Stirniena su baravykais.
- Keptas ėriukas, mirkytas baltajame vyne su laukiniais čiobreliais, kepintas daržovių apsuptyje, patiekiamas su šviežio kadagio puokšte.
- Tuno filė su migdolų plutele.
- Ypatingas vestuvinis tortas - varškės, vaisių skonio ir dekoruotas gyvomis gėlėmis „Šimtalapis“;
- Įvairių vaisių piramidė;
- Sūrių, alyvuogių, vaisių asorti;
- Užkandžių lėkštė prie alaus (kepta duonelė, rūkytos ausytės, riešutai);
- Apie 23 val. - veršienos „Džiuljenas“.
- Prancūziškas šampanas „La Chetau“,
- Vynas „Villa Antinori“,
- Rūšinis vynas „Elza Bianchi“,
- Konjakas „Camus Johsopine“,
- Degtinė „Russky Standart“,
- Pilstomas alus,
- Apelsinų sultys, pilstomos pagal užsakymą,
- Mineralinis vanduo (gazuotas ir negazuotas),
- Kava, arbata (pagal pageidavimą).
- Anties kepenėlių užkandėlė su šviežiu persiku,
- Lašišos/sterko terinas su špinatais,
- Silkės karpačas su baravykais,
- Jautienos griežinėliai su karamelizuotais svogūnėliais,
- Kiaulienos nugarinė, įdaryta džiovintais vaisiais,
- Veršienos nugarinė su šaltalankių padažu,
- Jautienos carpačio su parmezano sūriu,
- Avokado puselės su krevetėmis.
- Itališkos salotos su kumpiu ir putpelių kiaušinukais;
- Šviežių daržovių ir gražgarsčių salotos, skanintos parmezano drožlėmis;
- Ant grotelių keptos daržovės (saldžiosios paprikos, cukinijos, baklažanai, paprikos, česnakų ir žaliųjų citrinų puselės) pateikiamos su alyvuogių aliejaus padažu, pagardintu rozmarinų ir žaliųjų citrinų lapeliais;
- Tradicinė naminė baltoji mišrainė.